Το Ξενοδοχείο...

Το Σπίτι του Αλέξανδρου άνοιξε τις πόρτες του την άνοιξη του 2010. Πρόκειται για το αρχοντικό του Αλέξανδρου Οικονομίδη , ο οποίος σπούδασε νομικά στις αρχές του περασμένου αιώνα στο Βουκουρέστι και δραστηριοποιήθηκε μεταξύ Κόνιτσας, Ρουμανίας και Αιγύπτου.

Η ανακαίνιση του ξενώνα έγινε από τα εγγόνια του Αλέξανδρου και παρέχει όλες τις ανέσεις που θέλει ο σύγχρονος επισκέπτης, διατηρώντας πάντα το χαρακτήρα του αρχικού σπιτιού.

Είσοδος ξενώνα

 

Ζεστή φιλοξενία και άψογη εξυπηρέτηση, που προσφέρονται στα δωμάτια του ξενώνα, θα κάνουν    την παραμονή του επισκέπτη στην Κόνιτσα, μια ευχάριστη εμπειρία. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με όλες τις απαιτήσεις, όπως mini bar, τηλεόραση, κλιματισμός, αυτόνομη θέρμανση, πιστολάκι μαλλιών, σιδερωτήριο και ασύρματη σύνδεση στο internet.

 

Κάθε δωμάτιο έχει μοναδική διακόσμηση, διατηρώντας έπιπλα και αντικείμενα του παλιού σπιτιού μερικά εκ των οποίων είναι αναπαλαιωμένα προκειμένου να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στους φιλοξενούμενους. Το καθένα από αυτά συνδυάζει αριστοτεχνικά την παράδοση με τις σύγχρονες ανέσεις, ενώ η σουίτα πολυτελείας αποτελεί υπόδειγμα ευρυχωρίας και παροχών.

 Το ξενοδοχείο είναι εποχικής λειτουργίας.